balkonginglasning
balkonginglasning
inglasad veranda uterum

Inglasad balkong i Göteborg

Alulux har sitt huvudkontor i Göteborg och har arbetat med balkonginglasning till bostadsrättsföreningar samt privatpersoner i Göteborgsområdet sedan 1977. Våra olika system från windoor håller mycket hög kvalitet och design. Förutom inglasning med välutvecklade och flexibla system kan vi glasa innanför befintligt räcke. Systemen håller mycket hög kvalitet med en design som tydligt präglas av vårt nära samarbete med arkitekter. Allt detta till ett rimligt pris. När du vill glasa in din balkong är vi på Alulux en trygg partner att lita på. Läs mer om vår inglasning på, klicka här! Vi kan även se över ert balkongtak för er bostadsrättsförening i Göteborg.

Vill du glasa in din balkong i Göteborg?

Det ska vara smidigt och bekvämt att beställa balkonginglasning. För att så snabbt som möjligt komma i kontakt med oss säljare i Göteborg ringer eller mailar du Tony på tony@alulux.se och 0722-507349, för att komma överens om ett möte eller få en kostnadskalkyl.

Inglasad veranda eller uterum

Vi glasar inte bara in balkonger, våra system fungerar lika bra till att glasa in ditt uterum eller din veranda. Skapa ditt sköna uterum, din vinterträdgård och njut av värmen samtidigt som du sitter omgiven av trädgårdens grönska.

Med stilrena aluminiumprofiler får du ett inglasat uterum som är både hållbart och underhållsfritt. Du väljer själv hur isolerat du vill ha det, om du vill ha vik- eller skjutpartier och hur många fönster och dörrar du behöver. Allt anpassas efter dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av uterum och fasadpartier. Med flera valmöjligheter är det enkelt att hitta en lösning som passar ditt hem och din stil.