balkonginglasnng uterum alulux windoor

Uterum & Fasadpartier

Skapa ditt sköna uterum, din vinterträdgård eller en egen skyddad vrå bakom glas och ram. Njut av värmen samtidigt som du sitter omgiven av trädgårdens grönska. Med stilrena aluminiumprofiler får du ett uterum som är både hållbart och underhållsfritt. Du väljer själv hur isolerat du vill ha det, om du vill ha vik- eller skjutdörrar eller hur många fönster och dörrar du behöver. Välj själv färg på dina isolerade partier och ett flertal olika tillval och funktioner. Allt anpassas efter dina önskemål.

Balkonginglasningar

De olika systemen för balkonger håller mycket hög kvalitet med en design som tydligt präglas av ett nära samarbete med arkitekter. Vår inglasning med välutvecklade och flexibla system gör att vi kan glasa innanför befintligt räcke.

balkongingalsning uterum alulux Göteborg
balkonginglasnng uterum alulux windoor

System 100

System 410

System 450

Windoor System 100 är inglasningssystemet för dig som vill ha det allra bästa. System 100 är mycket flexibelt då du kan välja till ett exempelvis integrerat överljus eller taksystem tillsammans med dina våningshöga dörrar, och det är bara några av möjligheterna.

System 100 systemet finns i ramlös och smalramsutförande, samt bredram i isolerat system.

Windoor System 410 är ett vikglassystem med många fördelar. Det är enkelt att glasa in en befintlig balkong eftersom systemet monteras innanför befintligt räcke. Vid val av vikdörrar passar systemet även på uteplatser.

System 410 finns i ramlöst och smalramsutförande, antingen som fullhöga dörrar eller delat system med en nedre fast bröstning.

Windoor system 450 är ett skjutglassystem där skjutluckorna är enkla att öppna och tar minimalt med plats eftersom de skjuts in bakom varandra.