Balkonginglasning

De olika systemen för balkonger håller mycket hög kvalitet med en design som tydligt präglas av ett nära samarbete med arkitekter. Vår inglasning med välutvecklade och flexibla system gör att vi kan glasa innanför befintligt räcke.

Uterum & Fasadpartier

Skapa ditt sköna uterum, din vinterträdgård eller en egen skyddad vrå bakom glas och ram. Njut av värmen samtidigt som du sitter omgiven av trädgårdens grönska. Med stilrena aluminiumprofiler får du ett inglasat uterum som är både hållbart och underhållsfritt. Du väljer själv hur isolerat du vill ha det, om du vill ha vikpartier eller skjutpartier i glas eller hur många fönster och dörrar du behöver. Välj färg på dina isolerade partier och ett flertal olika tillval och funktioner. Allt anpassas efter dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att bygga uterum och fasadpartier i Uddevalla, Varberg, Borås och Alingsås med omnejd. Med flera valmöjligheter är det enkelt att hitta en lösning som passar ditt hem och din stil.

System 100

Windoor System 100 är inglasningssystemet för dig som vill ha det allra bästa. Ett integrerat system med räcke och inglasning i ett. System 100 är mycket flexibelt då du även kan välja till ett integrerat överljus eller våningshöga dörrar, och det är bara några av möjligheterna.

Läs mer

System 410

Windoor System 410 är ett vikglassystem med många fördelar. Det är enkelt att glasa in en befintlig balkong eftersom systemet monteras innanför befintligt räcke. Vid val av vikdörrar passar systemet även på uteplatser.

Läs mer

System 450

Windoor system 450 är ett skjutglassystem där skjutluckorna är enkla att öppna och tar minimalt med plats eftersom de skjuts in bakom varandra.

Läs mer