balkonginglasning
balkonginglasning
inglasad veranda uterum

Pris inglasad balkong

Alulux prissätter alla inglasningar efter kostnadsfri mätning, alla inglasningar millimeteranpassas efter specifik balkong. Det är enkelt och smidigt att beställa Alulux balkonginglasning. Det snabbaste sättet är att kontakta oss och få en gratis mätning av balkong och kostnadskalkyl. Våra planerings- och mätningsbesök är alltid gratis.

Vår representant kommer hem till dig och mäter upp balkongen, presenterar produkten, diskuterar olika alternativ med er och ger en offert.

Läs mer om vår inglasning på, klicka här!

Vill du veta mer om vår balkonginglasning, kontakta oss!

Det ska vara smidigt och bekvämt att beställa balkonginglasning. För att så snabbt som möjligt komma i kontakt med oss säljare i Göteborg ringer eller mailar du Tony på tony@alulux.se och 0722-507349, för att komma överens om ett möte eller få en kostnadskalkyl.

Du kan också fylla i vårt kontaktformulär, klicka här!

Balkonginglasning

Vi är en komplett partner med lång erfarenhet som är med i projektet från första idé till färdig inglasad balkong. Våra olika system håller mycket hög kvalitet med en design som tydligt präglas av vårt nära samarbete med arkitekter.

Du vill förverkliga drömmen om en skön inglasad balkong. Då är Alulux en given partner för både kunskap och inspiration. Utnyttja gärna vår långa erfarenhet och låt oss följa projektet hela vägen från första idé till färdig balkong.

Hur skulle det se ut hos dig? Vad kostar det? Ofta ska balkongerna byggas ut och bli större. Kanske ska hela husets fasad renoveras? Tillsammans med en arkitekt eller en ingenjör, skissar vi på en lösning som passar er fastighet och era önskemål.